Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Onyekuru Fenerbahçe : Onyekuru'da flaş Fenerbahçe gerçeği | Foto Galeri - Foto Spor - Fenerbahçe'nin yeni transfer hedefi oldukça çarpıcı:

Onyekuru Fenerbahçe : Onyekuru'da flaş Fenerbahçe gerçeği | Foto Galeri - Foto Spor - Fenerbahçe'nin yeni transfer hedefi oldukça çarpıcı:. Abone olup beğeni atmayı unutmayalım iyi. Süper lig'de ortalık fena karışacak. Üç kez kiralık oynamasına rağmen galatasaray'ın kendisinin onyekuru 11 haziran'a kadar bonservisinin alınacağına inandığını ancak galatasaray yönetimi. Sezon başında vedat muriqi için kıyasıya bir rekabete giren fenerbahçe ile galatasaray'ın ara transferde de henry onyekuru için kapışacağı iddia edildi. Henry onyekuru bu sezon fenerbahçe deplasmanındaki derbiye damga vurmuştu.

Bu sezonki transfer de şöyle. Fenerbahçe'nin de transfer gündemindeki onyekuru'dan açıklama! Onyekuru'nun galatasaray forması altında gösterdiği başarı fenerbahçe ve beşiktaş'ı pişman ettirdi. Galatasaray'da son haftaların çıkışa geçen ismi onyekuru ilgili sürpriz bir gerçek ortaya çıktı. Fenerbahçe, henry onyekuru ile sezonun transfer bombasını patlatmak istiyor.

Onyekuru hakkındaki sürpriz gerçek! Fenerbahçe... - Sayfa ...
Onyekuru hakkındaki sürpriz gerçek! Fenerbahçe... - Sayfa ... from iaaspr.tmgrup.com.tr
Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi. Sabah'ın haberine göre bu sezon yaptığı 18 transfere rağmen hücum hattından istenen performansı alamayan fenerbahçe'nin henry onyekuru için nabız yokladığı iddia. Henry onyekuru fenerbahçe maç performansını ve maçın gollerini sizler için derledim. Abone olup beğeni atmayı unutmayalım iyi. Onyekuru i̇le fenerbahçe de i̇lgileniyor kanalımıza abone olmak i̇çin: Sezon başında vedat muriqi için kıyasıya bir rekabete giren fenerbahçe ile galatasaray'ın ara transferde de henry onyekuru için kapışacağı iddia edildi. Sarı lacivertliler, ezeli rakibi galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı yıldız futbolcunun işini bitiriyor. Fenerbahçe onyekuru i̇çin şartları sordu!

Henry onyekuru bu sezon fenerbahçe deplasmanındaki derbiye damga vurmuştu.

Galatasaray'da son haftaların çıkışa geçen ismi onyekuru ilgili sürpriz bir gerçek ortaya çıktı. Genç yıldız, galatasaray'ın kadıköy'de 20 yıl sonra aldığı galibiyette başrol oynamış ve taraftarların gönlünde taht. Fenerbahçe transferde yılın sürprizine imza atmak üzere. Fenerbahçe, kiralamak için monaco ile görüşmelere başladığı onyekuru ile de masaya oturdu. Fenerbahçe onyekuru i̇çin şartları sordu! Galatasaray, henry onyekuru için devrede olsa da fenerbahçe'nin araya girdiği öne sürüldü. Fenerbahçe'nin yeni transfer hedefi oldukça çarpıcı: Onyekuru fenerbahçe hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel onyekuru fenerbahçe haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Son yıllarda galatasaray'ın eski yıldızlarına ya da transfer hedeflerine gözünü diken fenerbahçe'den bir transfer atağı daha geldi. Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi. Sarı lacivetliler uzun yıllar konuşulacak bir hamle yaptı. Bu sezonki transfer de şöyle. Fenerbahçe, monaco'ya henry onyekuru için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

Süper lig'in iki güçlü takımı fenerbahçe ile galatasaray transferde yine karşı karşıya geldiler. Onyekuru fenerbahçe hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel onyekuru fenerbahçe haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Fenerbahçe'nin yeni transfer hedefi oldukça çarpıcı: Belçika basını tarafından, ülkenin en önemli yeteneklerinden biri olarak gösterilen nijeryalı onyekuru, fenerbahçe, leipzig, cska moskova ve hoffenheim, ocak ayı için transfer tekliflerini yaptılar. Sabah'ın haberine göre bu sezon yaptığı 18 transfere rağmen hücum hattından istenen performansı alamayan fenerbahçe'nin henry onyekuru için nabız yokladığı iddia.

Fenerbahçe Onyekuru'nun Peşinde!
Fenerbahçe Onyekuru'nun Peşinde! from www.habergundemde.com
Fenerbahçe başkanı ali koç'un ise bu durumdan bilgisi olup olmadığı öğrenilemedi. Üç kez kiralık oynamasına rağmen galatasaray'ın kendisinin onyekuru 11 haziran'a kadar bonservisinin alınacağına inandığını ancak galatasaray yönetimi. Adı fenerbahçe ile anılan onyekuru, eupen'den ayrılacağını ve bir takımla da görüştüğünü söyledi. Fenerbahçe onyekuru i̇çin şartları sordu! Fenerbahçe'nin de transfer gündemindeki onyekuru'dan açıklama! Onyekuru i̇le fenerbahçe de i̇lgileniyor kanalımıza abone olmak i̇çin: Bu arada fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan diğer isimler ise şöyle Fenerbahçe, monaco'ya henry onyekuru için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

Sarı lacivetliler uzun yıllar konuşulacak bir hamle yaptı.

Süper lig'in iki güçlü takımı fenerbahçe ile galatasaray transferde yine karşı karşıya geldiler. Son dakika fenerbahçe transfer haberleri. Sarı lacivertliler, ezeli rakibi galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı yıldız futbolcunun işini bitiriyor. Sabah'ın haberine göre bu sezon yaptığı 18 transfere rağmen hücum hattından istenen performansı alamayan fenerbahçe'nin henry onyekuru için nabız yokladığı iddia. Fenerbahçe'nin yeni transfer hedefi oldukça çarpıcı: Henry onyekuru bu sezon fenerbahçe deplasmanındaki derbiye damga vurmuştu. Sezon başında yaptığı transferlerden istediği gibi verim alamayan fenerbahçe, ocak ayı transfer dönemi için henry onyekuru ısrarını sürdürüyor. Fenerbahçe, galatasaray'ın eski futbolcusu henry onyekuru'yu ara transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor! Sarı lacivetliler uzun yıllar konuşulacak bir hamle yaptı. Fenerbahçe, monaco'ya henry onyekuru için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Ara transfer dönemine hızlı giriş yapan fenerbahçe, mesut özil ve attila szalai'nin ardından bu kez de gözünü galatasaray'ın da peşinde olduğu henry onyekuru'ya dikti. Süper lig'de ortalık fena karışacak. Genç yıldız, galatasaray'ın kadıköy'de 20 yıl sonra aldığı galibiyette başrol oynamış ve taraftarların gönlünde taht.

Sabah'ın haberine göre bu sezon yaptığı 18 transfere rağmen hücum hattından istenen performansı alamayan fenerbahçe'nin henry onyekuru için nabız yokladığı iddia. Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi. Onyekuru i̇le fenerbahçe de i̇lgileniyor kanalımıza abone olmak i̇çin: Abone olup beğeni atmayı unutmayalım iyi. Fenerbahçe, galatasaray'ın eski futbolcusu henry onyekuru'yu ara transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor!

Fenerbahçe Onyekuru için atağa kalktı - Galeri - Spor
Fenerbahçe Onyekuru için atağa kalktı - Galeri - Spor from iasbh.tmgrup.com.tr
Son dakika fenerbahçe transfer haberleri. Fenerbahçe, monaco'ya henry onyekuru için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Fenerbahçe, galatasaray'ın eski futbolcusu henry onyekuru'yu ara transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor! Fenerbahçe'nin de transfer gündemindeki onyekuru'dan açıklama! Bu sezonki transfer de şöyle. Sarı lacivetliler uzun yıllar konuşulacak bir hamle yaptı. Üç kez kiralık oynamasına rağmen galatasaray'ın kendisinin onyekuru 11 haziran'a kadar bonservisinin alınacağına inandığını ancak galatasaray yönetimi. Genç yıldız, galatasaray'ın kadıköy'de 20 yıl sonra aldığı galibiyette başrol oynamış ve taraftarların gönlünde taht.

Son yıllarda galatasaray'ın eski yıldızlarına ya da transfer hedeflerine gözünü diken fenerbahçe'den bir transfer atağı daha geldi.

Mert hakan yandaş'ı galatasaray'ın elinden kapan fenerbahçe, şimdi de monaco'ya geri dönen onyekuru'yu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Üç kez kiralık oynamasına rağmen galatasaray'ın kendisinin onyekuru 11 haziran'a kadar bonservisinin alınacağına inandığını ancak galatasaray yönetimi. Henry onyekuru… fenerbahçe, nijeryalı eski oyuncusu joseph yobo'yu da devreye sokarak onyekuru'yu ikna etmeye çalışıyor. Galatasaray'da son haftaların çıkışa geçen ismi onyekuru ilgili sürpriz bir gerçek ortaya çıktı. Onyekuru i̇le fenerbahçe de i̇lgileniyor kanalımıza abone olmak i̇çin: Sezon başında yaptığı transferlerden istediği gibi verim alamayan fenerbahçe, ocak ayı transfer dönemi için henry onyekuru ısrarını sürdürüyor. Henry onyekuru bu sezon fenerbahçe deplasmanındaki derbiye damga vurmuştu. Bu sezonki transfer de şöyle. Fenerbahçe, monaco'ya henry onyekuru için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Sarı lacivetliler uzun yıllar konuşulacak bir hamle yaptı. Genç yıldız, galatasaray'ın kadıköy'de 20 yıl sonra aldığı galibiyette başrol oynamış ve taraftarların gönlünde taht. Onyekuru'nun galatasaray forması altında gösterdiği başarı fenerbahçe ve beşiktaş'ı pişman ettirdi. Sabah'ın haberine göre bu sezon yaptığı 18 transfere rağmen hücum hattından istenen performansı alamayan fenerbahçe'nin henry onyekuru için nabız yokladığı iddia.

Adı fenerbahçe ile anılan onyekuru, eupen'den ayrılacağını ve bir takımla da görüştüğünü söyledi onyekuru. Belçika basını tarafından, ülkenin en önemli yeteneklerinden biri olarak gösterilen nijeryalı onyekuru, fenerbahçe, leipzig, cska moskova ve hoffenheim, ocak ayı için transfer tekliflerini yaptılar.